Da var dagen jeg har ventet så spent på over..

Våknet litt over halv seks i dag, selv im jeg kunne sovet tre timer til. Så spent og nevøs. Plaget Marianne litt for hun og var våken tidlig, bursdagsbarnet? Spiste en god frokost, øvde engelsk og var veldig nervøs. Jeg dro til byen med bussen halv 10. Kjøpte meg en frappe for å roe nervene og dro videre til Fylkeshuset der jeg hadde intervjuavtale halv 11. Jeg var det ca kvart over ti. Melde meg i resepsjonen og en hygglig dame sa "du vil til Cardiff?" Satt en stund å ventet utenfor intervjurommet og det var utrolig skummelt. Hørte en sånn engelskengelsk stemme snakke og så redd og nervøs som jeg var der og da tror jeg aldri jeg har vært. Satt og skalv omtrent og gruet meg så utrolig. Når hun kom å hentet meg var det litt sånn blanding av eeedelig og neiiii vil ikke. Men det var ingenting og grue seg for. Alt gikk veldig fint. De var hyggelige og lett å snakke med. Var det i ca tjue minutter og spørsmålene jeg gikk kan jeg skrive mer om senere. Etterpå følte jeg meg SÅ bra. Jeg overlevde og ringte alle hahha. Men følte det gikk bra:-) gikk i sånn lykkebobble stolt av meg selv for å ha gjort det. Uansett har jeg gjort mitt beste og prøvd og det er faktisk viktig men jeg håper på det beste. Nå er det bare å vente til de sender ut svar neste uke. Jeg er så spent og jeg vil dette mer enn noe annet. For en gangs skyld vil jeg at helgen skal gå fort for jeg vil vite fortest mulig haha. Men det at helgen flyr pleier ikke være noe problem da. Kryss fingrene og send alle gode tanker til meg den neste uker for at dette hår bra.


Etter intervjuet møtte jeg Marianne i byen som har bursdag i dag. Vi gikk rundt, spiste middag på Egon, dessert på Peppes og koste oss og lo masse. Håper du fikk en kjempefin dag for det fortjener du,

Nå skal jeg sove, natta.

 

 

 


  0 kommentarer på "Da var dagen jeg har ventet så spent på over.."


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Designet er laget av meg

AnnaJeg er en 16år gammel jente fra Bergen. Blogger om stort og smått i hverdagen min. Fritiden går til: venner, foto og kunstløptrening 4 ganger i uken. Jeg tar bilder med canon eos 500d. Håper dere vil følge meg på min reise!

bloggarkivetMai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012

kategorierBilder
Blogg
Bloggdesign
Dagens antrekk
Helg
Hverdag
Innkjøp
Instaweek
Kunstløp
Samarbeid
Tanker
Ukens spørsmål
Videoblogger
Vinterferien 2013


hits