2 dager!!!! Whee, det er under to dager til intervjuet. Tenk at det er over en måned siden jeg fikk brevet om at jeg var med der. Følte jeg hadde så god tid på å øve meg på engelsken, men nå skjer det snart. Jeg både gruer meg og gleder meg veldig. Håper det går bra og gleder meg nå bare til å få vite hvordan det går.... Satser på det beste♥ Tror egentlig ikke det er noe å grue seg til. Jeg kan engelsk. Jeg vil dette mer enn noe annet, det gleder bare å få det fram! Alle må huske og sende meg alle gode tanker og trysse alle fingre for meg på torsdag.

JEG SKAL KLARE DET!!! 

Har blitt så glad i å lage fruktsalat. Spiser frukt med vaniljekesam hver dag etter skolen/til kvelds. Anbefales på det sterkeste, bare se på bildene under :-)


♥ ♥ ♥  ♥  Uansett, mye å se fram mot denne uken. Kort dag på skolen i morgen og på torsdag etter intervjuet skal jeg være i byen med Marianne som har bursdag for å ferie. Fredag er det kanskje curlig med jentene og på søndag er det konfirmasjon. Ønsker alle søte, fine mennesker som måte lese dette en god uke. Stå på, nå er det under (!!!) to månder til sommerferien.

PS: Måtte bare si at jeg fant ut i dag at karakterene våre settes 31. mai. Det vil si at etter det er det neeesten offisielt ferie. INGEN PRØVER, INGEN INNLEVERINGER. Kommer til å bli så herlig.Hvem måler håret sitt med en linjal? Meeeeg. Det er så herlig å se at det vokser!Suss og klem.


  0 kommentarer på "2 dager!!!!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Designet er laget av meg

AnnaJeg er en 16år gammel jente fra Bergen. Blogger om stort og smått i hverdagen min. Fritiden går til: venner, foto og kunstløptrening 4 ganger i uken. Jeg tar bilder med canon eos 500d. Håper dere vil følge meg på min reise!

bloggarkivetMai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013
Desember 2012
November 2012
Oktober 2012
September 2012
August 2012

kategorierBilder
Blogg
Bloggdesign
Dagens antrekk
Helg
Hverdag
Innkjøp
Instaweek
Kunstløp
Samarbeid
Tanker
Ukens spørsmål
Videoblogger
Vinterferien 2013


hits